vintage jazz

chic, ongedwongen, FEESTELIJK

Als 'DJ Meneer Funkel' heb ik de afgelopen jaren een mooie reputatie opgebouwd. Met authentieke jazz die ik combineer met latin, crooners, chansons en rhythm, creëer ik een exclusieve en bruisende sfeer. Het gevoel van een koloniale jazzclub uit de jaren 50, net als in New York en Parijs. Het soms krakende vinyl geeft de prachtige opnames nog eens extra dynamiek mee. Mijn stijlvolle dj-meubel maakt het plaatje compleet.

 

De uiterst comfortabele sfeer van deze set is ideaal voor een originele borrel, receptie of diner. Voetjes van de vloer kan ook met meer up-tempo en volume. En ook de SOUL&DISCO set sluit hier perfect bij aan.

dj meneer funkel

Als DJ Meneer Funkel treed ik op veel jazzfestivals in Nederland en België op, waaronder inmiddels al 3 keer op het North Sea Jazz Festival.

Ook op vele andere evenementen, festivals, bruiloften en talloze feestelijkheden die het leven te bieden heeft, geniet je van 'Funkeljazz'! 

 

 

"In één woord GEWELDIG. DJ Meneer Funkel draaide op onze buitenbruiloft en hij wist precies de sfeer neer te zetten die wij hoopten. Geluidskwaliteit super, presentatie perfect. Achteraf hadden we hem graag nog langer geboekt. Een heerlijke middag. Veel van onze gasten hebben ons gecomplimenteerd met onze muziekkeuze." Thyz van Eer