soul & disco

antoon en dj Jacco

Deze sets kun je achter elke andere vinyl-set van Antoon plakken wanneer je je event extra feestelijk wilt afsluiten. Antoon draait heerlijke 60's soul met veel Motown, oude Rhythm & Blues en veel obscure pareltjes. Denk aan Aretha Franklin, James Brown en Louis Jordan.

Je kunt ook kiezen voor helemaal los op de disco-set van DJ Jacco!

dj jacco

DJ Jacco (ook bekend van de senioren DansSalon) heeft een enorme liefde voor disco, funk en soul uit de jaren 60 en 70. Denk aan films als Saturday Night Fever, Grease en Thank God It's Friday. Jacco heeft door de jaren heen een fantastische disco vinyl verzameling aangelegd met met heel veel hits, verrassingen en heerlijk dansbare tunes. De disco set is perfect om je event super feestelijk mee af te sluiten. 

Antoon en Jacco zijn sinds de middelbare school bevriend en werken al jaren samen. DJ Jacco is alleen in te zetten icm een dj-set van Antoon. Dikke aanrader!

 

Het was een onwijs leuk feest! Veel blije gezichten, veel gelachen en vooral veel gedanst met z’n allen! Was echt goed & gezellig. Vanuit de gasten verkreeg ik veel complimenten over de geweldige muziekkeuze, voor de inzet van jou & Jacco als duo DJ’s. Trip back to Memorie Lane. Top , dankjewel!

Henk L.

"Eindelijk weer een heerlijk dansfeest! Antoon en Jacco zorgden dat velen de weg naar de dansvloer vonden. Goed voorbereid, prettig om mee af te spreken en op de avond zelf alles keurig verzorgd. Onze complimenten!"

Gretha in 't Veld