VOILA: CHANSONS!

Een delicieuze vinyl dj-set

Het zijn de taal, het gevoel en de tederheid die het Franse Chanson zo onweerstaanbaar maken. 'Joie de Vivre!' Boordevol levensvreugde en met een vleugje melancholie is er geen genre dat romantischer klinkt! Vakkundig, enthousiast en met een frisse blik draait Antoon het allermooiste uit La Douce France. Uniquement en vinyle!

 

Je bruiloftsreceptie, diner, wijnproeverij, bedrijfsevenement, feest of festival geef je een prachtig elan mee wanneer ik de Franse klassiekers en onontdekte juwelen draai van de naoorlogse chansonniers. Ook muzikanten van nu die teruggrijpen naar de authentieke stijl van toen passen perfect in de set. Van Charles Aznavour, Jacques Brel, en Edith Piaf, naar ZAZ, Barbara, Serge Gainsbourg en Carla Bruni, oftewel de 'crème de la crème' van de Franstalige muziek!

 

 

 

 

BRUILOFT

Muziek gezongen in de taal der liefde op je bruiloft is de meest romantische invulling die een dj je kan geven. De sfeervolle dj-booth waarop de Eiffeltoren lampjes pronken maken het plaatje compleet. 

 

 

"Een huwelijk is emotie en muziek is emotie. De muziek van Antoon versterkt het geluk dat voelbaar is op de dag en maakt het sprookje nog completer. Het is een herinnering die zich in je hart nestelt. We zijn dankbaar dat je erbij was!" - Richard en Putri