een bijzondere dj-set speciaal voor senioren

 

Naast mijn 'reguliere' dj-werkzaamheden vind ik het enorm leuk, dankbaar en nodig om ook iets voor ouderen te betekenen. Muziek nodigt uit tot verbinding en beweging, het stimuleert de hersenen en kan alle zorgen even doen vergeten. Daarom heb ik 'De DansSalon' bedacht, een bijzondere dj-set speciaal voor onze senioren. Al jaren reis ik samen met vriend en collega Jacco het hele land door om de bewoners van zorgcentra een bijzonder mooie muzikale middag te bezorgen. Ook doen wij geregeld buurthuizen, wijkcentra en theaters aan. Met koffers vol oude lp's en singels gaan we even helemaal terug in de tijd en beleven we samen een onvergetelijke muzikale middag!

 

werkwijze

Wanneer we met de De DansSalon op bezoek komen nemen wij alle apparatuur, muziek en ons sfeervolle dj-meubel mee. We arriveren ruim op tijd op de locatie om alles rustig op te bouwen. Een dansvloer wordt vrijgemaakt en de muzikale middag kan beginnen. Het wordt natuurlijk nóg leuker wanneer personeel en vrijwilligers meedoen!

Jacco gaat met de plaatjes de tafeltjes langs zodat de gasten verzoekjes kunnen doen. Waar nodig helpt hij bij het kiezen van een plaatje en/of nodigt de gasten uit voor een dansje. Antoon is presentator en kondigt de plaatjes op gezellige wijze aan.  

muziek

Onze koffers zitten vol met oude platen met hits van vroeger. Het maakt ons niet uit welk plaatje of genre we draaien, zolang de gasten er maar van genieten. We draaien muziek uit de jaren dertig tot en met de jaren tachtig: Van Smartlappen, Schlagers en Rock 'n Roll tot Country, Disco, Carnaval en zelfs Klassiek. Denk aan Frank Sinatra, André Hazes, Doris Day, The Blue Diamonds, Fats Domino, Willy en Willeke Alberti, Elvis Presley, ABBA, André van Duin, Boney M en nog veel meer grote sterren van toen!

 

interesse?

Wil je De DansSalon boeken, of heb je vragen of advies nodig?  Bel of stuur een bericht met whatsapp, of ga naar het contactformulier.

 

referenties danssalon

De Gouden Leeuw Groep, Vivium Zorggroep De Gooise Warande, Theater De Leest, Stichting Brentano Amstelveen, Zorggroep de Laren, WoonZorgCentra Haaglanden, Stichting Pennemes Zaandam, Careyn Utrecht, Evean Verzorgd Wonen, Stepping Stones, Stichting Vrienden Herbergier, Theater de Kom Nieuwegein, Het Dijkhuis Vierpolders, Careaz Zorg, Zorggroep Reinalda, WZH Het Laar, Rosorum Haarlem, SZR Rivierenland, Zorggroep Elde, Hilverzorg, Cultureel Centrum Cascade, Villa Spes Nostra, Vitalis WoonZorgGroep, en vele anderen!